• 1.jpg
  • 2.jpg

En stilling som kirkesanger ved Svanninge og Falsled kirker er ledig pr. 1. september 2014.

Stillingen er på 11 timer pr. uge.

Kirkesangeren skal varetage følgende opgaver:

• Kerneopgaver for en kirkesanger

Svanninge og Falsled sogne har 2000 indbyggere.

Vi forventer, at du:

• kan synge rent
• er engageret og ansvarsbevidst
• har gode samarbejdsevner
• er fleksibel
• har et godt humør.

Ansættelse sker ved Svanninge og Falsled Menighedsråd, beliggende Brahesvej 28, Svanninge, 5600 Faaborg.

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Statstjenestemændenes Centralorganisation af 2010 (CO10 fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere. Aftalerne kan ses på hjemmesiden, som er anført til slut i annoncen.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sognepræst Vibeke Hammerum på telefonnummer 62619454.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til menighedsrådsformand Benthe Rasmussen, Smedevænget 3, 5600 Faaborg eller på mail til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 10. august 2014.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 34.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.